Ventilatie

Vermaelen L. & Co installeert in samenwerking met erkende partners complete ventilatiesystemen voor publieke projecten, zowel nieuwbouw als renovatie. Wij specialiseren in totaalprojecten voor openbare gebouwen als woonzorgcentra, ziekenhuizen, scholen, kantoorgebouwen, sportcomplexen, assistentiewoningen,...

Wij verzorgen het circultiesysteem van a tot z: wij installeren in samenwerking met erkende partners alle luchtkanalen, (geklimatiseerde) luchtgroepen en stuursystemen, en garanderen een perfecte afwerking. Wij bieden ook diverse opties voor monitoring van de luchtkwaliteit. Onze expertise in koeling/airco en verwarming laat ons bovendien toe een omvattend HVAC-systeem te installeren dat alle klimaatcontrolefuncties vervult.

Wij verlenen onze diensten in ventilatie apart of als deel van een opdracht waarin wij ook zorgen voor sanitair, verwarming, koeling-airconditioning en/of zonnepanelen. Wij dienen onze eigen voorstellen op aanbestedingen in, of werken in onderaanneming voor andere aannemers.


Ventilatie bij Vermaelen:

  • Opmeten, productie en plaatsen van luchtkanalen
  • Installatie van (geklimatiseerde) luchtgroepen
  • Luchtkwaliteitcontrole en geavanceerde stuursystemenRealisaties

Bekijk hier enkele van onze afgewerkte projecten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x