Over ons

Vermaelen L. & Co bvba werd opgericht in 1988 als eenmanszaak. Door de jaren groeide het bedrijf uit tot een middelgrote speler in de sector van sanitair, centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, en meer. Vandaag is Vermaelen L. & Co een erkend installatiebedrijf met een vast team van 20 medewerkers, ondersteund door projectleiders, administratie en studiedienst.


Het bedrijf legt zich toe op een geïntegreerde aanpak. Sanitair en HVAC-systemen worden als totaalpakket aangeboden bij grote projecten als schoolgebouwen, woonzorgcentra, ziekenhuizen, openbare gebouwen, kantoorgebouwen en bedrijven. Dit heeft een sterk positief effect gehad op het succes en de groei van het bedrijf.

Dertig jaar na de start staat Vermaelen L. & Co er sterk voor. Een enthousiast team van medewerkers vat elk project aan met professionalisme en vakmanschap en komt tot perfecte resultaten. Daarom kan het bedrijf intussen verwijzen naar een diverse veelheid aan realisaties.


Realisaties

Vermaelen L. & Co. onderneemt totaalprojecten in sanitair en HVAC voor de openbare sector: woonzorgcentra, ziekenhuizen, scholen, kantoorgebouwen, sportcomplexen, assistentiewoningen,...

Bekijk hier enkele van onze afgewerkte projecten.

Bekijk onze Realisaties


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x